Foci

Az UEFA vizsgálhatja a Real furcsa kiállításait

Akkor kezdeményeznek vizsgálatot, ha a játékvezető említést tett jelentésében a két furcsa, kikényszerített piros lapról.

Xabi Alonso a 87., Sergio Ramos a 90. percben kapta meg a kiállítást érő második sárga lapját az Ajax elleni idegenbeli bajnokok Ligája-mérkőzésen. Így mindketten automatikusan kihagyják az utolsó csoportmeccset, ám ez a Real Madrid számára tét nélküli, hiszen már megnyerte csoportját. A két futballista a tavaszi folytatásban ismét bevethető lesz – feltéve, ha utólag nem kapnak eltiltást.

Jose Mourinho néhány perccel Alonso piros lapja előtt a pálya mellett beszélt a játékossal. Ezután a kispadon Jerzy Dudek tartalékkapusnak súgott valamit, aki aztán szólt a pályán álló hálóőrnek, Iker Casillasnak, ő pedig kisvártatva Ramosnak mondott valamit a pályán. A kiállítások után egyikük sem reklamált, sőt, Ramos még kezet is fogott Craig Thomson játékvezetővel.

Mourinho korábban már nyilatkozott az ügyben, amelyről mi is beszámoltunk. A találkozót egyébként a Real Madrid 4-0-ra megnyerte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik