Foci

Nagy meccs lehet Fehérváron

A listavezető Videoton az Újpestet fogadja vasárnap a Monicomp Liga 15. fordulójának zárómeccsén.

Nincs könnyű helyzetben Mezey György, a székesfehérváriak vezetőedzője, hiszen Lipták Zoltán és Vaskó Tamás nem léphet pályára az Újpest ellen. A mester el is mondta a vidi.hu oldalnak nyilatkozva, hogy felforgatott csapattal áll ki a gárda a Sóstói stadionban.

Mezey szerint fizikálisan és mentálisan is erős csapat a UTE, de hisz abban, hogy a Videoton hagyja el győztesen a pályát. Érdekesség, hogy Vaskón és Liptákon kívül még négy játékos szerepelt korábban a lila-fehér csapatban.

A Videoton kerete a mérkőzésre: Bozsovics, Sebők, Lázár, Andics, Milanovics, Présinger, Szolnoki, Farkas, Sándor, Djordjic, Szakály, Elek, Polonkai, Vasziljevics, Gosztonyi, Nagy, Nikolics, Alves

Mészöly Géza az Újpest hivatalos weboldalának azt nyilatkozta, a csapatnak minden oka megvan arra, hogy felszabadultan játszon a csapat. A vezetőedző szerint a Fradi, a Győr, a Debrecen és a Honvéd elleni rangadókon jól játszott a csapat, ez pedig bizakodásra ad okot a kiváló minőségű pályán. Az Újpest Barczira és az egykori “vidis” Sitkura nem számíthat vasárnap.

Monicomp Liga, 15. forduló:

Videoton FC – Újpest FC, 17 óra 30 perctől

A záróforduló eddigi eredményei: Honvéd-Siófok 0-1, Kaposvár-Győr 3-0, Haladás-Debrecen 3-0, Kecskemét-Vasas 3-1, Pápa-Ferencváros 0-5, Paks-MTK 1-1, Zalaegerszeg-Szolnok 2-1

AJÁNLOTT LINKEK:

Mészöly Géza optimista (ujpestfc.hu)
Felforgatott Videoton lép pályára (vidi.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik