Foci

Gera nem játszhat a litvánok ellen

Egervári Sándor kihirdette az esti barátságos mérkőzés kezdőjét.

A Fulham magyar légiósának, a válogatott csapatkapitányának a napokban felszakadt a labujján a köröm, így nem tudja vállalni a játékot az év utolsó válogatott meccsén – derül ki az mlsz.hu beszámolójából.

A kapuban ezúttal az Ipswich Town hálóőre, Fülöp Márton jut szóhoz, előtte a Lázár, Lipták, Juhász, Laczkó négyes takarít majd, de Egervári Sándor a hétfői, telki sajtótájékoztatón megpendítette, hogy az először behívott Kádár Tamásnak is ad majd egy félidőt.

A középpályán az utóbbi időben rendkívül fontos gólokat szerző Czvitkovics Péter, a Sampdoria kezdőjéből már-már kirobbanthatalan Koman Vladimir, a Videoton alappillérének számító, Finnországban a hajrában kulcsfontosságú sprintet kivágó Elek Ákos, illetve a PSV Eindhoven húzóembere, Dzsudzsák Balázs szerepel majd.

A két támadó a Genoában egyre több lehetőséghez jutó Rudolf Gergely, valamint a legutóbbi két válogatott meccsén négyet vágó Szalai Ádám lesz.

Az összecsapást este 18 órától rendezik a székesfehérvári Sóstói Stadionban.

Az esti kezdőcsapat:
Fülöp Márton – Lázár Pál, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Czvitkovics Péter, Koman Vladimir, Elek Ákos, Dzsudzsák Balázs – Rudolf Gergely, Szalai Ádám

Ajánlott videó

Olvasói sztorik