Foci

Prandelli behívta Balotellit

Az olasz szövetségi kapitány a Manchester City támadóját is jelölte a románok elleni meccsre.

Cesare Prandelli megnevezte azt a 23 labdarúgót, aki szerepet kap(hat) a Románia elleni szerdai barátságos találkozón. A „kékek” és a „sárgák” az ausztriai Klagenfurtban csapnak össze, az olasz kapitány az eltiltása miatt nem bevethető Antonio Cassano kivételével mindenkit behívott, aki számít.

A keret „kakukkfiókája” a remek őszt futó Cristian Ledesma, az argentin születésű római mellett Andrea Ranocchia, Alessandro Diamanti és Federico Balazaretti is első válogatottságát ünnepelheti.

Elsősorban sorozatos sérülések miatt korábban Alberto Aquilani, Davide Santon és Mario Balotelli sem játszhatott az azúrkékeknél, ezúttal mindhárman megkapták a behívót.

Az olaszok 23-as kerete:
Kapusok: Mirante (Parma), Sirigu (Palermo), Viviano (Bologna)
Védők: Astori (Cagliari), Balzaretti (Palermo), Bonucci (Juventus), Cassani (Palermo), Criscito (Genoa), Gastaldello (Sampdoria), Ranocchia (Genoa), Santon (Inter)
Középpályások: Aquilani (Juventus), De Rossi (Roma), Diamanti (Brescia), C.Ledesma (Lazio), Marchisio (Juventus), Mauri (Lazio), Pirlo (Milan)
Csatárok: Balotelli (Manchester City), Gilardino (Fiorentina), Pazzini (Sampdoria), Quagliarella (Juventus), Rossi (Villarreal)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik