Foci

Hétgólos meccsen kapott ki az Újpest

A Kecskemét együttese majdnem elszórakozta háromgólos előnyét, végül azonban 4-3-re nyert a Monicomp Ligában.

Mindössze kilenc percre volt szüksége a jobban kezdő Kecskemétnek, hogy megszerezze a vezetést a hazaiaknak, Foxi bombázott Balajcza hálójába. Az Újpest ezt követően sem találta a KTE-n a fogást, ezt Litsingi kapufája is jelezte.

A félidő hajrájában aztán egyenlített Mészöly Géze csapata, Böőr beadását nézte el mindenki, a labda pedig a hálóban landolt, a csattanó azonban a vendéglátóké lehetett volna, ám Balajcza nagyot védett Mohl lövésénél.

Szinte még bele sem kezdtek a második felvonásba a csapatok, amikor Alempijevics előbb védőjébe bombázott, majd a felpattanó labdáért magasabbra ugrott és a hálóba fejelt. Litsingi kisvártatva az év helyzetét hagyta ki, pár méterről nem talált be az üresen tátongó kapuba, a 69. percben azonban gólt lövetett a frissen beálló Tököli Attilával.

A hajrába érve Csukics már a negyedik hazai találatot jegyezte, úgy tűnt kiütéses vereséget szenved az Újpest, ekkor azonban előbb Rajczi értékesítette a Némedi szabálytalansága miatt megítélt büntetőt, majd Simon középre tett labdáját értékesítette Barczi, máris csak egy volt közte.

Az utolsó percekben aztán már hiába próbálkozott a fővárosi együttes, nem sikerült a pontszerzés, a mérkőzés egésze alapján megérdemelten nyert a Kecskemét.

Eredmény:
Kecskemét – Újpest 4-3 (Foxi 9., Alempijevics 49., Tököli 69., Csukics 82. ill. Böőr 39., Rajczi 7. – 11-esből, Barczi 88.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik