Foci

Londonban juthat tovább az Inter

A csoportmérkőzések negyedik köréhez ért a legrangosabb európai kupasorozat, a Bajnokok Ligája.

A-csoport:

Az Inter és a Tottenham odavágóján nem mindennapi meccset láthatott a milánói publikum, a hazaiak négy találatára Gareth Bale egy klasszikus mesterhármassal felelt, ám a pontszerzés már nem jött össze a Spursnek a címvédő otthonában. Amennyiben a londoniak élnek a hazai pálya előnyével, illetve nem alusszák el ismét a meccs elejét, feljöhetnek riválisukra a csoport élén, miközben egy esetleges vendéggyőzelem akár már most továbbjutást érhet az Internek.

A Werder Bremen és a Twente továbbra is nyeretlen a kvartettben, legutóbbi randevújuk során Hollandiában ikszeltek egymással.

B csoport:

Úgy tűnik a Schalke idén BL-üzemmódba váltott, legalábbis a kupasorozatban elfogadhatóan teljesít a bajnokságban botladozó gárda. Ezúttal ismét a Hapoel Tel-Aviv lesz Raúlék ellenfele, az izraeliek legutóbb 3-1-re kaptak ki német ellenfelüktől, most azonban a hazai pálya velük lesz.

A Benfica mindeközben az eddig százszázalékos Lyon levesébe köphet bele.

C-csoport:

A Manchester United koránt sincs könnyű helyzetben, mivel a Valencia mellett jelenleg a Rangers számít a legnagyobb vetélytársnak a csoportban. Az angolok ezúttal a négyes pofozógépéhez, a Bursasporhoz látogatnak, akiket hazai pályán is csak 1-0-ra tudtak verni.

Valenciában a spanyol és a skót csapat igyekszik dűlőre jutni, miután Glasgowban osztozkodtak a pontokon a felek.

D-csoport:

A Barcelona akár a továbbjutást is kiharcolhatja a keddi napon, azonban ehhez a meglepően jól teljesítő Köbenhavn-nak is lesz pár szava, amely eddig egyedül a katalán sztárcsapat ellen hullajtott pontokat.

A Rubin Kazany lesz a csoport másik meccsének házigazdája, az európai porondon eddig pocsék formát mutató görög Panathinaikosz látogat Oroszországba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik