Foci

Újpesten nyert a Paks

A Monicomp Liga 12. fordulójának vasárnapi meccsén az Újpest ugyan ledolgozta kétgólos hátrányát, mégis kikapott 3-2-re.

A Paks kezdte jobban a mérkőzést, a 16. percben egy szögletet követően pedig a vezetést is megszerezte a csapat: Vayer tekert jobbról középre, Éger bólintott a hálóba. Kisvártatva tovább növelhette volna előnyét a vendég gárda, Böde azonban nagy helyzetben középre lőtt, Balajcza védett nagyot.

A 32. percben aztán összejött a gól a középpályásnak, Sipeki ívelése után talált be fejjel, Tisza azonban még a félidő vége előtt szépített egy jól eltalált szabadrúgással.

A fordulás után nem sokkal egy nagy kavarodás záró akkordjaként Böőr egalizált, majd a paksi védők kemény pillanatokat éltek át az elkövetkező percekben, Mészöly Géza legénysége már a vezetésért ment.

A meccsbe ismét belerázódó vendégek egy újabb szöglet utáni góllal újfent el tudtak lépni a fővárosiaktól, ezúttal Bartha fejelt a hálóba a kapufa segítségével.

Az Újpest hajtott az egyenlítésért, de a Paks ügyesen tartotta az eredményt, a hazaiak a négyperces hosszabbításban sem tudtak érvényesülni.

Eredmény:
Újpest – Paks 2-3 (Tisza 44., Böőr 49. ill. Éger 16., Böde 32., Bartha 60.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik