Foci

A West Brom verte Geráékat

Gera Zoltán lövése után még előnyben volt a Fulham, végül azonban 2-1-es vereséget szenvedett a Premier League-ben.

Mozgalmas első félidőt hozott össze a két csapat a ködös Albionban: előbb Carson kapus védte be Gera Zoltán bivalyerős löketét, majd nem sokkal később Mulumbu egalizált akcióból. A félidő lefújása előtt Fortune is gólt lőtt, így a már hazaiak érezhették nyeregben magukat.

A második félidőben a Fulham nem tudott kellőképpen felpörögni, így pont nélkül távozott Gera Zoltán korábbi csapata, a West Bromwich otthonából. A magyar válogatott középpályás kezdőként végigjátszotta az összecsapást, részt vállalt együttese góljából és kivette a részét a mezőnymunkából is.

A meccs első félideje:

Hazai pályán nyert a Chelsea, a londoniak Malouda és Kalou góljával 2-0-ra verték hazai pályán a Wolverhampton Wanderers együttesét. Saját otthonában nyert a Birmingham és a Sunderland is, a Wigan és Bogdán Ádámot a kispadon tudó Bolton pedig nem bírt egymással.

Eredmények:
West Bromwich Albion – Fulham 2-1 (Mulumbu 17., Fortune 40. ill. Carson 9. – öngól)
Wigan – Bolton 1-1 (Rodallega 59. ill. Elmander 66.)
Chelsea – Wolverhampton Wanderers 2-0 (Malouda 23., Kalou 81.)
Birmingham City – Blackpool 2-0 (Ridgewell 37., Zsigics 57.)
Sunderland – Aston Villa 1-0 (Dunne 25. – öngól)

Az angol másodosztályban, azaz a Championshipben a Fülöp Mártonnal a kapuban felálló Ipswich Town 2-0-ás vereséget szenvedett a Nottingham otthonában. Priskin Tamás ezúttal a padról figyelte a meccset.

Eredmény:
Nottingham – Ipswich Town 2-0 (McGoldrick 13., McGugan 45.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik