Foci

Rooney: a Real lehet a befutó?

A spanyol élklub a hírek szerint már vasárnap este bejelentkezett az angol gólvágóért egy 50 millió font plusz Karim Benzema csomaggal.

Mint arról vasárnap beszámoltunk, a The Sunday Mirror nevű, mértékadónak aligha nevezhető lap cikke szerint a Manchester United vezetősége már a januári átigazolási időszakban túladna az utóbbi időben kegyvesztetté váló Wayne Rooney-n, mert a játékos viszonya végképp megromlott Sir Alex Fergusonnal.

Természetesen az angol bulvár másik képviselője, a The Sun is beszámolt a játékos eladásáról, a lap úgy tudja, hogy a Real Madrid ugrott ki elsőként a bokorból egy 50 millió font plusz Karim Benzema ajánlattal. A portál szerint José Mourinho azzal ügyeskedik, hogy Ferguson állítólag kedveli a francia támadó játékát, emellett egy bennfentes tudni véli, hogy Florentino Perez, a blancók elnöke „megszállott” Rooney megszerzése kapcsán.

A Manchester United ritkán szokott állást foglalni játékosai átigazolási pletykái terén, ugyanakkor a Vörös Ördögök szóvivője vasárnap leszögezte, nonszenszek azok a híresztelések, mely szerint a klub túladna az angol válogatott labdarúgón sőt, továbbra is meghosszabbítanák a csatár jövő nyáron lejáró szerződését.

Biztosak lehetünk benne a szigetországi médiát ismerve, hogy a téma még elő fog kerülni a közeljövőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik