Foci

Fabregas a BL-ben tér vissza

Az Arsenal spanyol nagyágyúja meggyógyult, s már a Sahtar Donyeck ellen visszatérhet a londoni csapatba.

Az Arsenal csapatánál minden csupa mosoly: a csapatkapitány Cesc Fabregas játékra jelentkezett a Sahtar elleni BL-csoportmeccsre, ráadásul Theo Walcott is pályára léphet. A spanyol futballista szűk hónapot kihagyott – utoljára szeptember 18-án, a Sunderland elleni, 1-1-re zárult bajnokin szerepelt az „ágyúsoknál”.

Fabregas olyan szerencsétlenül ütközött a Sunderland védőjével, Anton Ferdinanddal, hogy kiújult a térdínsérülése. Mára azonban rendbejött, s Arséne Wenger nem zárja ki, hogy már kedden szerepelteti.

„Cesc játszhat, és valószínűleg játszani is fog” – árulta el Wenger a londoniak sajtótájékoztatóján. „Nem tudom még, mekkora a kockázata a szerepeltetésének, az biztos, hogy az orvosok áldásukat adták a játékára. Ő a kapitányunk, a legjobb passzolónk, és egyik legjobb góllövőnk – nagy a kísértés, de majd kedden okosabbak leszünk.”

Fabregas mellett Walcott is bevethető, a szélső már a Birmingham City elleni bajnokin is játszott csereként, elképzelhető, hogy rá már kezdőként számítanak az ukránok ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik