Foci

Botrány és verekedés a Honvéd-Győr U17-es meccsen

Két külföldi "drukker" a Honvéd edzőjén akart elégtételt venni, amiért nem játszott Korkut Kendal.

Jó játékot hozott a Honvéd (Magyar Futball Akadémia) és a Győri ETO U17-es találkozója, amely nem ért véget botrány nélkül. A hazaiak 2-1-re nyerték meg a meccset egy hajrágóllal, majd a mérkőzést követően a Sport TV közvetítésében is jól látható volt, hogy inzultus érte Farkas Tibort, a hazaiak mesterét – írja a pepsifoci.hu.

A helyszínen tartózkodók elmondása szerint ritkán látható események váltották ki mindezt a szakemberből. A történet több, egymástól független szemtanú szerint röviden a következő:

Farkas az utolsó percekben szerette volna pályára küldeni külföldi származású játékosát, Korkut Kendalt, ő azonban szemmel láthatóan húzódozott ettől. A lefújást követően két ismeretlen lépett be a pályára, és megindult a szakember felé, majd a páros neki is támadt az edzőnek. Az említett emberek a helyszínen tartózkodók szerint a fiatal játékos rokonai voltak, akik elégtételt szerettek volna venni azért, hogy az ifjonc kevés játéklehetőséget kap, egyes hírek szerint egy pofon is elcsattant. Az esetet követően a rendőrök is megérkeztek, akik meg is bilincselték a támadókat.

George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa a Sport TV-nek később elmondta, a játékos más klubban kell, hogy szerencsét próbáljon, az eset pedig szerinte sajnálatos, de nem kell belőle nagy ügyet csinálni. Mindenesetre szeretné, ha a garázdák felelnének tettükért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik