Foci

Koman kezd a Loki ellen, félház várható

Nem kifejezetten hozza lázba a genovai szurkolókat a Debrecen elleni mai Európa Liga-találkozó.

A Sampdoria vezetői nyilvánosságra hozták, hogy mindössze 10 ezer jegy fogyott el elővételben a Loki elleni meccsre, és szerintük még körülbelül ennyit adhatnak el a mérkőzés előtt.

Ez azt jelenti, hogy a 40 ezres stadionban ugyanannyian lesznek jelen, mint ahányan még beférnének. Debrecenből három kisebb busz és több autó indult el, nagyjából 50 hajdúsági drukker buzdítja majd Herczeg András csapatát – írja a loki.hu oldal.

A pepsifoci.hu által közölt Di Carlo-nyilatkozat szerint Koman Vladimirt a kezdőbe állítja a Sampdoria vezetőedzője: “Ezen a meccsen visszaállunk a 4-4-2-es formációra, és lesz változás a védelemben és a középpályán is. Accardi kerül a hátsó alakzatba, és Koman is lehetőséget kap honfitársai ellen.”

Az olasz edző udvariassági kört is futott, amikor azt mondta, a debreceniek remek fizikai adottságokkal rendelkeznek, támadóik pedig gyorsak. Ezzel együtt győzelmet vár Domenico Di Carlop a csapatától.

“Ahhoz, hogy elérjük a célunkat, gyorsan, agresszívan, erőteljesen kell futballoznunk. Ha ez sikerül, nem csak Pazzini előtt adódnak majd gólszerzési lehetőségeink. Akárcsak Cassano, Pozzi és Marilungo, ég a vágytól, hogy gólokat szerezzen” – mondta a genovai mester.

A Sampdoria – Debreceni VSC-TEVA találkozó 19 órakor kezdődik, a mérkőzést a Story TV közvetíti élőben.

A Debrecen kezdőcsapata: Malinauskas – Nagy Z., Simac, Mijadinoszki, Laczkó – Kiss Z., Varga J. – Szakály, Czvitkovics, Yannick – Coulibaly

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik