Foci

Egervári Madridban hallgatja Capellót és Löwöt

Egy nemzetközi edzőkonferencián gyűlnek össze az európai válogatottak szövetségi kapitányai.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hétfőtől szerdáig Madridban tartja hagyományos edzőkonferenciáját, amelyre minden évben a kontinens labdarúgó-válogatottjainak szövetségi kapitányai kapnak meghívót. A háromnapos rendezvényen Egervári Sándor mellett Bazsánt József technikai igazgató is részt vesz – írja az mlsz.hu oldal.

Az UEFA immár 9. alkalommal rendezi meg a tanácskozást, amelyen elsősorban szakmai kérdésekről esik szó, a résztvevők megvitatják a nyári világbajnokság tapasztalatait, elemzik a torna statisztikáit, előadásokon vesznek részt, illetve részletesen megismerhetik a spanyol képzési rendszert is. Utóbbi programpontnál a spanyol labdarúgás szakmai vezetői, illetve a válogatottak edzői lesznek az előadók.

A rendezvényt Michel Platini, az UEFA elnöke nyitja meg, és a három nap során előadást tart többek között Vicente del Bosque, a világbajnok spanyol válogatott szövetségi kapitánya, a vb-ezüstérmes holland válogatottat irányító Bert van Marwijk, a vb-bronzérmes német nemzeti csapat szakvezetője, Joachim Löw, a vb-, és BL-győztes egykori olasz szövetségi kapitány, Marcello Lippi, valamint a klubszinten és válogatott szinten egyaránt nagy tapasztalattal rendelkező Fabio Capello és Ottmar Hitzfeld is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik