Foci

Komanékat dicsérik

A Sampdoria 3-3-as torinói döntetlenjét követően Genovában a fiatal tehetségeket méltatják, kijut belőle a magyarnak is.

A Samp’ Torinóban még az is elbírta, hogy a Juventus egy lesgólt is „zsákba tegyen”, a genovaiak ugyanis három alkalommal is beköszöntek a Buffont helyettesítő Storarinak. A vezetőség a nagy „öregek”, Cassano és Pazzini mellett a fiatal futballistákat, így Koman Vladimirt is kiemelte, egyöntetű vélemény: a csapatnak van jövője.

A Sampdoria ügyvezető igazgatója, Sergio Gasparin szerint a két együttes fantasztikus mérkőzést játszott, „a labdarúgás valójában arról szól, amit a két csapat bemutatott”.

„Két dolgot is ki lehet emelni” – elemzett Gasparin a csapat hivatalos honlapján. „Egyrészt a csapat felnőtt. Két alkalommal is felálltunk hátrányból, ez nagyszerű, pláne ha olyan kényelmetlen gárda otthonában tesszük, mint amilyen a Juventus. Másfelől szakvezetőnknek gazdag a merítési lehetősége, hisz a kevesebb lehetőséget kapó, s a klubban nevelkedett játékosok bizonyították, hogy nem maradnak el az előttük állóktól. Gondolok itt elsősorban Komanra, Marilungóra, Obiangra és Voltára.”

A csapat szakvezetője, Domenico Di Carlo nem nevesítette a játékosokat, az egész kompániának kijutott a magasztalásból.
„Karrierem során másodszor játszottunk 3-3-at Torinóban, de ez a mérkőzés eltért attól, amit még a Chievóval vívtam. Mindenki tökéletesen tette a dolgát, a csapatot remek társaság alkotja.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik