Foci

Közel Ronaldo visszatérése

Bár Cristiano Ronaldo még nincsen tökéletes állapotban, amondó, az Ajax elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen már pályára lép.

Cristiano Ronaldo a Real Mallorca elleni spanyol bajnokin kapott egy rúgást a lábára, emiatt három hétre kidőlt a sorból – ennek következményeként a portugál válogatott Ciprus (4-4), valamint Norvégia (0-1) elleni Európa-bajnoki selejtezőjét is kénytelen volt kihagyni.

Az aranylabdás támadó újságírók előtt szerdán arról beszélt, hogy állapota sokat javult, és bár momentán még nincsen tökéletes állapotban, a visszatérésére már nem kell sokat várni.

“Bár még monhatom, hogy tökéletesen meggyógyultam, de már jól érzem magam, közel százszázalékos állapotban vagyok” – magyarázta Cristiano Ronaldo. “Úgy gondolom, az Ajax elleni, jövő heti Bajnokok Ligája-találkozón már a csapatom rendelkezésére állhatok” – tette hozzá.

A spanyol ezüstérmes Real Madrid az amszterdami együttes mellett az olasz AC Milannal és a francia Auxerre-rel szerepel azonos csoportban a legrangosabb európai kupasorozatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik