Foci

A Fulham ragaszkodik értékeihez

A londoniak menedzsere, Mark Hughes szerint nem állt szándékukban átengedni Mark Schwarzert az Arsenalnak.

A Fulham nyáron kinevezett szakvezetője, Mark Hughes az átigazolási szezon lezárultával hangsúlyozta, hogy esélye sem volt annak, hogy az ausztrál veterán az Arsenal csapatánál kössön ki. Az „ágyúsok” játékos-edzőnek hívták volna a világbajnokságon is megbízhatóan teljesítő futballistát – az üzlet megfeneklett a Fulham ellenállásán.

„A klubban mindannyian egyetértettünk abban, hogy számunkra ideális esetben Mark marad” – árulta el Gera Zoltán főnöke az egyesület sajtótájékoztatóján. „Tudomásunk volt az Arsenal érdeklődéséről, és meg is értettük azt, de tekintettel a kapus-helyzetünkre, Schwarzert nem engedhettük el.”

A Fulham kevés játékost vesztett – a Liverpoolhoz igazoló Paul Konchesky ugyanakkor épp kedden hagyta el a klubot – ám keveset is erősített. A fővárosiak több kiszemeltjükről is le kellett mondjanak, így a paraguayi Roque Santa Cruzról is.

„Az utolsó napig reménykedtünk, de nem volt szerencsénk. Viszont a keret nem gyengült nyáron, és ez pozitívum. Több bevethető játékossal is számolhatunk, és minden poszton kiegyenlítettek az erőviszonyok.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik