Foci

Letartóztatták az Arsenal csillagát

Az angol felnőttválogatottban nemrégiben bemutatkozó Jack Wilshere verekedésbe keveredett egy éjszakai szórakozóhelyen.

A 18 éves labdarúgó a Daily Mail beszámolója szerint szórakozni ment barátaival szombaton, nem sokkal azután, hogy csereként vette ki a részét övéi 2-1-es sikeréből a Blackburn ellen (a 84. percben állt be).

Wilshere és társasága hajnalban akarta elhagyni az éjszakai klubot, amikor összetűzésbe kerültek pár emberrel, az italgőzös találkozás végeredménye egy törött kezű hölgy és egy arcsérüléseket szenvedett férfi.

„Totális káosz volt. Egy fiatal hölgy a földön fekve sikítozott, míg mások menekülni próbáltak. Mi igyekeztünk szétválasztani őket, de ők mindenképpen ütést akartak váltani. Nagy volt a hangzavar, majd az egyik férfi szájából és orrából ömleni kezdett a vér. A rendőrség kijött és szerencsére percek alatt rendet tett” – nyialtkozta a Daily Mailnek az egyik kidobó.

Wilshere és bandája taxiba vágta magát, hogy távozzon a helyszínről, a rendőrség azonban megállította az autót, és letartóztatta a fiatalokat. A társaságot óvadék ellenében elengedték, az ügynek azonban még lesz folytatása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik