Foci

Bajba kerülhet a Loki?

A Nemzeti Sport információi szerint Máté Péter jogosulatlanul szerepelhetett a lovecsi visszavágón.

A sportnapilap online kiadásának cikke szerint az Európa Liga főtáblájára kettős győzelemmel feljutó Debrecen a Liteksz Lovecs elleni 2-1-re megnyert visszavágó 90. percében pályára küldte Máté Pétert Varga József helyére, ám a hajdúságiak labdarúgója nem szerepelt a selejtezőkre előzetesen leadott névsorban, így lehetséges, hogy jogosulatlanul játszott csütörtökön.

A Nemzeti Sport úgy tudja, az UEFA vizsgálatot indított az ügyben, és már a Magyar Labdarúgó Szövetséggel és felvette a kapcsolatot.

Amennyiben bebizonyosodik az adminisztrációs hiba, úgy a visszavágót akár 3-0-s gólkülönbséggel a Liteksz javára írhatják, az pedig azt jelentené, hogy a Loki a 3-2-es összesített vereséggel búcsúzik a második számú európai kupasorozattól.

Frissítés: Az NSO utánajárt az ügynek, és kiderült, hogy a Debrecen a Bajnokok Ligája-selejtezősorozatába jelölte a sérüléséből lábadozó Máté Pétert, azonban miután a csapat kiesett és az Európa Ligába nyert besorolást, az UEFA felajánlotta, hogy változtathat a nevezettek listáján: ebben pedig már nem szerepelt a védő neve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik