Foci

Összefoglaló a Soproni Liga 4. fordulójáról

Megszerezte első győzelmét a Pápa és a Kecskemét, kikapott a bajnok Debrecen. Nézze meg a forduló összes gólját!

Pápa – Haladás 5-1

A negyedik forduló első meccsét pénteken rendezték Pápán, ahol a Haladás végül 5-1-es vereséget szenvedett. A szombathelyi csapatból három embert is kiállítottak, sorrendben Nagy, Molnár Balázs és Lattenstein hagyta el a játékteret a chilei játékvezető döntése nyomán.

A meccsen két 11-est is rúghatott Véber csapata, a találkozót követően pedig a hírek szerint komoly verekedés alakult ki az öltözőfolyosón Szűcs Lajos, a Pápa kapusa, valamint a Haladás Baráti Körének vezetője között.

Videoton – Ferencváros 1-1

A Fradi remekül küzdött a bajnokesélyes otthonában, meg is szerezte a vezetést, de végül nem tudta kihúzni, maradt a döntetlen. Igaz, Rodenbücher Istvánt kiállította a játékvezető.

Kecskemét – Szolnok 4-2

A 6. percben már 2-0, a 20. minutumban már 3-1 volt a mérkőzés állása. Az első játékrészben a KTE szétfutotta ellenfelét, és megnyugtató előnyre tett szert (4-1), de a fordulás után leültek a lila fiúk. A Szolnok Remili jóvoltából értékesített, a Kecskemét Dosso révén kihagyott egy 11-est.

Siófok – Kaposvár 0-0

Folytatja “pontos” szereplését mindkét csapat, igaz, ezúttal egy gyenge mérkőzésen gyarapították pontjaik számát.

Újpest – Vasas 2-2

Egy magyar szinten kifejezetten izgalmas találkozón született döntetlen. Először az Újpest vezetett, később a Vasas, a vége igazságos döntetlen. Első gólját szerezte az idei bajnokságban Tisza Tibor.

Paks – Zalaegerszeg 2-2

Szintén fordulatos meccset láthatott a közönség, de a ZTE még mindig nem tudja érvényesíteni az ellenfelekkel szemben azt a tényt, miszerint jobb erőkből álló, egységesebb csapat.

Honvéd – Debrecen 1-0

A Loki nagyon felforgatott, tartalékos csapattal állt ki a Bozsik-stadionban, ezzel együtt a fővárosiak érdemeiből nem von le semmit, hogy Coira góljával megverték a bajnokot.

Győr – MTK 1-1

A Győr végigtámadta a meccset, de az MTK jól védekezett. Különösen a második félidőben volt nagyon egyoldalú a találkozó, a zöld-fehérek rengeteget futottak, ez pedig jó előjel a Dinamo Zagreb elleni visszavágó előtt.

A bajnokságot a 8 pontos Videoton vezeti, őt követi a Debrecen, az MTK, a Vasas, a Kaposvár és a Ferencváros, egyaránt 7-7 ponttal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik