Foci

Joe Böröcz Kecskeméten dolgozik tovább

A nemrégiben még az Újpest sikereiért tevékenykedő marketingszakember a hírös városi csapathoz "igazolt".

A magyar származású sportszakember több mint tíz évig Amerikában dolgozott, majd Európába visszatérve a Wolverhampton Wanderers csapatának közép-európai megfigyelője volt. Később Újpesten vállalt szerepet, a csapat nemzetközi igazgatójaként.

Most Kecskemétre csábították őt Rózsa Pál és Versegi János tulajdonosok, feladata egy akadémia megalakítása alapjainak letétele, a KTE mérkőzéseinek otthonosabbá tétele, anyagi források előteremtése.

“A munkámban nem a felnőttcsapat működése lesz a középpontban. Hanem az, hogy a klub jelenlegi rendszerét megismerve, majd a tulajdonosokkal leülve közösen megtaláljuk azokat a módszereket, amelyekkel még hatékonyabbá tud válni az egyesület” – mondta Joe Böröcz a baon.hu oldalnak.

“Támaszkodni kell azokra a külföldi klubokra, ahol jól működik a gépezet. A legapróbb dolgoktól kezdve a legnagyobbakig. Meg lehet nézni, hogyan vágják a füvet, mit adnak a szurkolóiknak, a szponzoraiknak, a fiatal labdarúgóiknak. Mindre találunk jó példát, nincs más dolgunk, mint hogy átvegyük” – utalt feladataira Böröcz a portálnak adott interjújában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik