Foci

Nem bírt az Újpest az egyre jobb Vasassal

Igazságos döntetlen született a forduló egyik rangadóján.

Élveztes, változás összecsapást hozott a 4. forduló egyik rangadója. Mindkét csapat vezetett a mérkőzésen, de a győzelmet egyikük sem tudta megszerezni. A játék képe alapján igazságos döntetlen született.

Soproni Liga, 4. forduló:

Újpest FC-Vasas 2-2 (1-1)

Szusza Ferenc Stadion, 3827 néző, v.: Iványi

gólszerzők: Rajczi (13.), Tisza (63.) illetve Arnaut (45.), Ferenczi (46.)

sárga lap: Egerszegi (17.), Pollák (60.), illetve Bakos (68.)

Újpest: Balajcza – Szokol, Vermes, Takács, Pollák – Egerszegi (Tajthy, 65.), Mitrovic – Simek (Matos, 84.), Tisza, Sitku – Rajczi (Simon K., 37.)

Vasas: Végh – Balog, Arnaut, Gáspár, Kovács – Bakos, Pavicevic (Mileusnic, 24.) – Benunesz (Panchava, 78.), Lázok, Katona (Arsic, 67.) – Ferenczi

Kifejezetten élvezetes, lendületes első 45 percet láthatott a publikum, az Újpest tetszetős akciókat vezetett és Rajczi révén hamar meg is szerezte a vezetést. A vendégek ugyanakkor nem törtek össze, többször is veszélyeztették a lila-fehérek kapuját, majd a szünet előtt néhány pillanattal egyenlítettek.

A fordulást követően, a középkezdés után azonnal, Ferenczi fejesével megszerezte a vezetést a Vasas. A hazaiak ekkor nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak, fölényben futballoztak és Tisza révén sikerült egyenlíteniük. A hajrára kissé elfáradtak a csapatok, így az eredmény már nem változott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik