Foci

Meggyengült Mezey György szakmai irányítása?

A Bors című napilap arról ír, hogy a Videoton első számú szakmai felelőse már "csak" a felnőtt együttes vezetőedzője.
Kapcsolódó cikkek

Az elmúlt napokban egyre több hír érkezett a Videoton háza tájáról, de nem feltétlenül a csapat szereplését illetően. A fehérváriak kiestek a Maribor ellen az Európa Ligában, az 1. fordulóban pedig csak 1-1-et játszottak az újonc Siófok otthonában. A Bors című napilap írása alapján elterjedt, hogy Mezey György vezetőedzőtől félnek a játékosai, és az is, hogy a játékospolitikáját már nemcsak a szurkolók, hanem a klub vezetői is kritizálják.

Nos, az igazságot nem könnyű megismerni, mindenesetre többen árulkodónak vélik, hogy Mezey György helyére Gellei Imrét nevezték ki a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia szakmai irányítójaként, a héten pedig távozott Varga István is (Tamás István kapusedzővel együtt), aki a Vidi második csapatát irányította (helyére Hartyányi Gábor került).

Varga Mezey György “embere” volt, így a mester már “csak” a Videoton felnőtt csapatával foglalkozik. A borsonline szerint már sportigazgatóként sem számítanak rá, kizárólag a nagycsapat szakmai felkészítése a feladata.

A Vidi egyébként a második fordulóban 3-0-ra verte meg a Vasast.

Ajánlott videó