Foci

Túl az első tréningen az Egervári-csapat

Megtartotta első angliai edzését Egervári Sándor szövetségi kapitány a szerdai barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatottnak.

A szakvezető a Watford stadionjában vezényelt gyakorlást a keret tagjainak. Mivel jó néhányan vasárnap még bajnoki mérkőzésen léptek pályára, a szakember a bemelegítést követően első sorban a taktikai elemeket gyakoroltatta a játékosokkal.

A tréningen egyedül Priskin Tamás, az Ipswich Town támadója nem tudott részt venni, mivel rúgást kapott a bokájára. Szilágyi György csapatorvos ezzel kapcsolatban elmondta, a sérülés szerdára valószínűleg rendbe jön.

Kiderült: Gera Zoltánnak korábban eltört az egyik kis lábujja, a Fulham légiósát azonban ez nem zavarja a játékban.

A válogatott kedden délelőtt 10 órakor zártkapus edzést tart, majd este már a Wembley Stadionban gyakorol.

Mindeközben az mlsz.hu tájékoztatása szerint Róth Antal is megtartotta az olimpiai válogatott első edzését, az U21-es csapatunk szintén szerdán játszik. A mieink Bosznia-Hercegovinában érdekeltek Európa-bajnoki selejtezőn.

A szövetség honlapjának egy másik beszámolójából az is kiderül, hogy a Ferencvárostól távozó Igaz András visszatért a Magyar Labdarúgó Szövetségbe, a jövőben mérkőzések szervezése lesz a feladata, így a szeptember 7-i, Moldova elleni Eb-selejtezőn már ő lesz a főszervező.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik