Foci

Pintér: nincs elveszett labda

A Győri ETO vezetőedzője a francia kontrától tart és minden támadás végén kapura lövést vár övéitől az Európa Liga-selejtező meccsen.

A Rába-parti együttes csütörtökön este fél 9-től a francia Montpellier gárdáját látja vendégül az ETO Parkban. Pintér Attila, a magyar csapat vezetőedzője az eto.hu-nak elmondta, fegyelemre és alázatra van szüksége csapatának a jó eredményhez.

„A Montpellier egy szervezett csapat, amely nagyon sok meccset úgy tudott megnyerni, hogy pontrúgás utáni kontrákból talált be. Hasonló játékstílusban játszanak, mint mi, de fontos lesz, hogy mi tudjuk rájuk erőltetni az akaratunkat. Azt tudjuk, hogy két játékos eligazolt tőlük, de megfelelő tudású labdarúgókat szerződtettek a helyükre. Összességében egy jó társaságot alkot az ellenfelünk, akárcsak mi. Mindent el kell követnünk annak érdekében, hogy előnyt szerezzünk, ehhez nagyon fegyelmezett célfutballra és alázatra van szükségünk, nem ismerhetünk elveszített labdát, lehetetlent. Egy másodpercre sem hagyhatunk ki, minden lehetőségünket lövéssel kell befejeznünk, a végén meglátjuk, hogy mennyit tudunk gólra váltani ezekből. Remélem, hogy a győri közönség is átérzi, hogy mekkora támogatást tud adni a szurkolásuk, és sokan látogatnak majd ki az ETO-Parkba.” – idézi az eto.hu Pintér Attilát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik