Foci

Leandro büntetőt harcolt ki, Huszti csapata ikszelt

A Bajnokok Ligája keddi selejtezőjében az Omonia Nicosia magyarja döntetlenhez segítette együttesét.

Az Omonia Nicosia Leandróval a kezdőben fogadta a Red Bull Salzburg együttesét Cipruson. Az osztrákok nem teketóriáztak, már a 8. percben megszerezték a vezetést Zarate találatát követően. A salzburgi előny egészen a hajráig kitartott, ekkor azonban Mendes da Silva szabálytalankodott Lendróval szemben a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt pedig LuaLua értékesítette beállítva ezzel az 1-1-es végeredményt.

A találkozó játékvezetője Vad István volt.

A Dinamo Kijev mindeközben hazai pályán győzte le 3-0-ra a Gent együttesét két hajrágólnak köszönhetően. A találkozón betalált Andrij Sevcsenko is.

A bolgár Lovech hazai pályán fogadta a Zsolna együttesét. Gólnélküli első félidőt követően a szlovákok Majtán góljával szerezték meg a vezetést, Wellington azonban a hajrába érve egalizálni tudott, ezzel együtt a Zilina várja kedvezőbb helyzetből a visszavágót.

Huszti Szabolcs csapata, a Zenit Szentpétervár az Unirea Urziceni otthonában vendégeskedett és játszott gólnélküli döntetlent. Honfitársunkat ezúttal nem vetette be Luciano Spalletti vezetőedző, így a kispadról nézte végig, ahogy csapattársai nem tudnak mit kezdeni a közel egy órán át emberhátrányban játszó hazaiakkal.

Eredmények:
Omonia Nicosia – Red Bull Salzburg 1-1 (LuaLua 92. – 11-esből ill. Zarate 8.)
Dinamo Kijev – Gent 3-0 (Jarmolenko 19., Sevcsenko 80., Zozulja 92.)
Lovech – Zilina 1-1 (Wellington 79. ill. Majtán 65.)
Unirea Urziceni – Zenit 0-0

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik