Foci

Koemant leléptethetik az angol meccs előtt

A Blikk információi szerint a holland szakember ügyét szerdán tárgyalják, Egervári Sándor is a lehetséges utódok között szerepel.

A blikk.hu egy összefoglaló cikket jelentetett meg Erwin Koeman szövetségi kapitány jövője kapcsán. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szerdai elnökségi ülésén napirendi ponton van a holland tréner munkájának elemzése is.

Mint ismert, augusztus 11-én a Wembleyben Anglia legjobbjaival csap össze a magyar válogatott, kérdés, hogy ki ül majd a padon, ugyanis a németek elleni 3-0-ás vereség, a hollandok elleni 6-1-es zakó mellett a világbajnoki selejtezők is hagytak némi kívánnivalót maguk után. A lap tudni véli, hogy 138 millió forint Koeman lelépti díja, Csányi Sándor MLSZ-elnök szerint azonban a kapitány személye nem lehet pénzkérdés.

A lehetséges jelöltek között ott van a magyar U20-as válogatottat vébébronzig vezető Egervári Sándor, aki a Blikk információ szerint a Videoton kupameccsén Orbán Viktor miniszterelnökkel és Csányival tárgyalt.

„Jelenleg az U21-es együttes EB-selejtezőjére készülök. Egy biztos, hiszek abban, hogy a magyar futball képes a jelenlegi értékelése felett is teljesíteni, s engem ez ösztönöz.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik