Foci

Gulácsi az első kerettel edz, Németh és Simon kölcsönbe mehet

A Pepsifoci.hu információi szerint a két magyar támadót Anglián kívülre adná kölcsön a Liverpool.

A Pepsifoci.hu értesülései szerint szinte biztossá vált, hogy Németh Krisztián és Simon András az előző szezonhoz hasonlóan a következőt is kölcsönben töltheti. A két játékos emiatt Angliában maradt, mivel az elkövetkező napokban dőlhet el a sorsuk.

„Németh Krisztián és Simon András is Liverpoolban maradt, mivel mindkettejük esetében napokon belül várható fejlemény, és folyamatosan tárgyalunk az érdeklődő klubokkal. Csapatneveket és országokat sem mondhatok, de a korábban a médiában már megjelent országokhoz újabbak csatlakoztak az elmúlt 72 órában. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a játékosok hol folytatják, ez jelenleg elsősorban a Liverpooltól függ, hogy mely kérővel tud megegyezni. Egyelőre kölcsönadásról van szó, és Anglián kívüli kölcsönadásról” – nyilatkozta a játékosok ügyeit intéző CMG egyik tulajdonosa, Pataky Tibor a Pepsifoci.hu-nak.

A labdarúgó szakportál Gulácsi Péter helyzetéről is beszámolt, a tehetséges hálóőr a napokban Svájcba utazik az első kerettel, ahol edzőtáborban vesz részt Roy Hodgson irányítása alatt.

Bővebben:
Gulácsi Svájcban, Németh és Simon Liverpoolban (pepsifoci.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik