Foci

Prukner: a Fradit nem illik visszautasítani

A Ferencváros újdonsült szakmai igazgatója a Duna TV Sportaréna című műsorának volt vendége.

A Ferencváros hivatalos honlapja, az ftc.hu idézett Prukner László hétfői szavaiból. A szakember elárulta, célja az, hogy a szurkolók minden meccsen egy domináns Fradit lássanak.

„Nem féltem a feladattól, az FTC ajánlatát egyébként sem illik visszautasítani. Abban bízok, hogy a munkámmal ki tudom vívni azt, hogy legyen egyfajta türelem felém a közönség és a tulajdonos részéről. Úgy vélem, a személyiségem meg fog jelenni a csapat játékában is, itt most a Kaposvárénál jobb kerettel, jobb lehetőségekkel dolgozhatok, a cél az, hogy valamennyi meccsen egy domináns Fradit lássanak a szurkolók” – idézi Pruknert az ftc.hu.

A Rákóczi korábbi trénere ezután azt is elárulta, hogy mivel sok a lejáró szerződéssel rendelkező játékos, így szinte egy új csapatot kell építeni, melybe reményei szerint legalább négy minőségi játékost igazolhat.

„Tizenöt játékos szerződése lejár, így új csapatot kell építenem. Ez komoly kihívás, de egyfajta szabadság is, hiszen most alakíthatjuk a keret egy nagy részét a saját elképzeléseink szerint. Anyagi szempontból persze nem egyszerű jól erősíteni, de a pénzügyekben nem vagyok kompetens, ezt a részt még nem látom át teljesen, de bízom benne, hogy tudunk még legalább 4-5 erősítést jelentő embert igazolni” – mondta Prukner.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik