Foci

A spanyolok és az olaszok várják legjobban a vébét

A sportbusiness.com nevű oldal tájékoztatása szerint a spanyol és az olasz drukkerek követik a leginkább csapatuk szereplését.

Spanyolországban a felnőtt lakosság 89 százaléka végigkövette a kvalifikációt, Nagy-Britanniában ez a szám 77, Franciaországban 69 százalék.

Olaszország viszont más mutatóban jár az élen. Az itáliaiak 83 százaléka biztosan nézi is majd a világbajnoki mérkőzéseket, Nagy-Britanniában 68 százalék, Franciaországban 62 százalék teszi meg ugyanezt.

A franciák alacsony érdeklődésének az lehet az oka, hogy az emberek nem bíznak abban, hogy sikeres lehet Henryék szereplése. Míg Spanyolországban 10-ből 7-en is úgy nyilatkoznak, hogy a válogatott megnyerheti a világbajnokságot, addig Franciaországban csak 2 személy bízik fiaikban.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.
Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.