Foci

Bozsovics a Vidi új kapusa

A montenegrói hálóőr három évre írt alá a Sóstói Stadionba.

A majdnem kétméteresre nőtt Mladen Bozsovics a Partizan Belgrád együttesétől érkezik Székesfehérvárra. A vidi.hu tájékoztatása szerint a játékos csütörtökön írta alá a szerződését.

“Azt mesélték, hogy a csapat jövőre a bajnoki címet tűzte ki célul, jó a hangulat és korrekt a vezetés. Az sem mellékes, hogy a nyár közepétől a nemzetközi porondon is megmérettetheti magát az együttes. Mindez összességében nagyon szimpatikus számomra. Szerintem egy egészséges szellemű sportoló 2-3 évente új helyre megy, ahol újabb kihívásokat keres. No persze lehet azt mondani, hogy a célok itt ugyanazok, mint Belgrádban voltak – bajnoki cím és nemzetközi kupaszereplés – ám az új környezet kicsit másfajta feladatok elé állítja az embert. Nekem nem számít, hogy van már bajnoki aranyam és kupagyőzelmem is, hiszen evés közben jön meg az étvágy! Engem a sikeréhség és a bizonyítási vágy motivál. Szeretném Fehérváron bebizonyítani mind magamnak, mind pedig a klubnak, hogy mind a két részről jó döntést hoztunk” – idézi a Vidi hivatalos honlapja Bozsovicsot.

A szerb lapok szerint 400 ezer euróért vásárolt hálőrt Mezey György jó igazolásnak tarja, mivel az utóbbi időben érkezett játékosok közül a montenegrói labdarúgó rendelkezik a legkomolyabb játékosmúlttal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik