Foci

Szerb hátvédet venne a Juventus

A torinóiak a Bundesligából erősítenék meg védelmüket.

A nyári átigazolási időszakban komoly bevásárlást ígérő Juventus vezetősége a Borussia Dortmund középső hátvédjére vetné ki hálóját. Neven Szubotics mindenben megfelel az olaszok követelményeinek: kemény, jól fejel viszont fordulékony, és nem utolsó sorban fiatal. Ennek megfelelően az ára is magas.

Az itasportpress szerint a Ruhr-vidékiek ragaszkodnak a futballistához, s ha a szerb a távozás mellett döntene, a kérőjének 20 millió eurót kell kifizetnie. Nem kevés egy ígéretes, de nagy tornán még keveset bizonyított 21 esztendős védőért. A torinóiaknak viszont igyekezniük kell, hisz a játékost a Manchester United is kinézte, az angolok megfigyelői több német bajnoki találkozón is megnézték a labdarúgót.

Érthető a torinói védelem-erősítés. Az egykor épp a hátsó alakzata miatt (is) rettegett piemonti csapat idén 56 gólt kapott a bajnokságban, s csak a hetedik helyen végzett. A védelem több tagjától megválna a vezetőség, míg Fabio Cannavaro úgy nyilatkozott, hogy szerződése lejártával, nyáron elhagyja az egyesületet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik