Foci

München ünnepli a Bayernt, Németország bízik a vb sikerben

Egy álom szertefoszlott, de szinte azonnal jött helyette egy másik Németországban a BL-döntő után a vb előtt.

A Bajnokok Ligájában az olasz Internazionalétól elszenvedett sima Bayern-vereség után ugyanis Németország vasárnapra máris megtalálta a vigaszt, és abban reménykedik, hogy a bajor sztárokkal teletűzdelt nemzeti válogatott a dél-afrikai világbajnokságon már feltartóztathatatlan lesz.

Az az általános vélemény, hogy az Internazionale szombat este jobb volt a Bayern Münchennél, de a bajorok mindennek ellenére büszke vesztesek lehetnek. Büszkék lehetnek eddigi teljesítményükre és a trénerre, Louis van Galra, aki az elmúlt hónapokban több fiatal tehetséget is beépítve nem csupán ígéretes, de kiváló csapatot is kovácsolt. Mi sem jelzi ezt jobban annál, mint hogy az együttes hét játékost adott a dél-afrikai világbajnokságra készülő válogatottba. Az újságok pedig vasárnap már úgy fogalmaztak: a nemzeti tizenegy küszöbölheti ki Dél-Afrikában a madridi Santiago Bernabéu Stadionban szombat este elszenvedett csorbát.

A hírek szerint a vereség ellenére a Bayern München csapatát hatalmas ünneplésben részesítik vasárnap késő délután a müncheni szurkolók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik