Foci

Gulácsi Győrben, Dzsudzsák Debrecenben tartja formában magát

A két játékos a magyar válogatott közelgő barátságos mérkőzéseire készül.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Priskin Tamás visszatért nevelőegyesületéhez, az ETO-hoz, hogy az NB II-es csapattal tréningezzen a közelgő Németország, illetve Hollandia elleni barátságos mérkőzések előtt. Most egy újabb labdarúgó, a Liverpool tulajdonában lévő, azonban az elmúlt szezont kölcsönben több csapatnál töltő Gulácsi Péter is csatlakozott a Rába-parti együtteshez.

„Angliában véget ért a bajnokság, Péter pedig hazautazott szabadságára. Mivel Both József, szakmai igazgatónk évekig együtt dolgozott a fiatal hálóőrrel, örömmel fogadta őt Győrben. Nyílván két hétig nem lehet edzés nélkül a játékos, ezért tegnap és csütörtökön itt a klubban, az ETO-sokkal együtt tréningezik a válogatottnál rá váró erőpróbákra. Jövő héten már Telkiben folytatjuk a felkészülést, szerdán pedig már csatlakozik a németek ellen készülő 24 fős kerethez. Az első győri kapusedzésünk jól sikerült, a többiek is élvezték, hogy Petivel együtt dolgozhattak, hiszen egy olyan magyar játékosról beszélünk, aki a semmiből jött és sok munkával a csúcsra jutott. Fel lehet, és érdemes rá nézni, jó jövőképet jelent fiataljainknak” – nyilatkozta az eto.hu-nak Lippai József kapusedző.

A dvsc.hu is örömmel számolt be róla, hogy a Lokit korábban erősítő Dzsudzsák Balázs, akit a goal.com a holland bajnokság álomcsapatába választott a PSV Eindhovenből is hazatért és a Debrecennel készül a közelgő találkozókra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik