Foci

„Senki nem keresett az MLSZ-től, úgy látszik, itt ez a normális”

Erwin Koeman, a magyar válogatott szövetségi kapitánya még sosem találkozott Csányi Sándorral, Gera kapcsán még nem nyilatkozna.

A holland szakemberrel a hvg.hu-n jelent meg egy terjedelmesebb interjú, melyben a szövetségi kapitány a jelenlegi helyzetéről beszélt.

Erwin Koeman elmondta, tudja, hogy nagy változások fognak végbemenni a Magyar Labdarúgó Szövetségben (MLSZ), azonban őt senki sem kereste meg az információkkal. A tréner szerint ez hazájában nem így menne. Joeman azt is hozzátette, még nem találkozott a szövetség elnöki posztjáért harcba szálló Csányi Sándorral.

„A legfontosabbnak azt tartom, hogy továbbra is végeznem kell a munkámat. Csányit nem ismerem személyesen, sosem találkoztunk, bár tudom, mivel foglalkozik. Kistelekivel köztudottan nagyon jó kapcsolatom volt, a jövőt pedig meglátjuk. Nem tudom befolyásolni a körülöttem folyó dolgokat, csak a csapatomra lehetek hatással. Tudom, hogy nagy változások lesznek az MLSZ-ben, ahonnan eddig semmilyen megkeresés nem érkezett és megbeszélésünk sem volt. Hollandiában ez nem így menne, de úgy látszik, itt ez a normális. De visszatérve: ha Csányi Sándor lesz az elnök, természetesen leülök és beszélni fogok vele. Tisztázni kell, hogy ő mit gondol rólam, és mert nem ismerem személyesen, nem igazán tudom, mire számítsak. Mivel azonban tudom, mi zajlik a futballban, nem is tartok ettől a helyzettől” – mondta Erwin Koeman a hvg.hu-nak.

Erwin Koeman a portál kérdésére válaszolva elmondta, Gera Zoltán ügyében hamarosan változások történhetnek, ezt azonban még nem szeretné a sajtóval megosztani.

Bővebben:
Exkluzív Koeman-interjú: “Úgy látszik, itt ez a normális” (hvg.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik