Foci

Bombameccsen nyert az Újpest az MTK othonában

A hazaiak három góllal is vezettek, a vége azonban 5-4-s vendégsiker lett.

A hazai szurkolóknak majdnem fél órát kellett várniuk arra, hogy az MTK megszerezze a vezetést, Lázok szöglete után Pál vette be Balajcza kapuját. Az első félidőben tovább nőtt a különbség, újfent a vendéglátók támadója talált be, 2-0-val fordultak a felek.

Fordulás után Vasziljevics hozta közelebb a lilákat, de Pál harmadik , majd negyedik góljával három találatra növelte a különbséget. Korcsmár szépített, majd Vasziljevics villant: előbb fejjel, majd büntetőből talált be, így a hajrának 4-4-el vágtak neki a felek.

A slusszpoén a végére maradt, Vaskó a 87. percben nagyszerű ütemben emelkedett és a hálóba bólintott, így az Újpest 5-4-re meg tudta nyerni a nem mindennapi összecsapást.

Eredmény:
MTK – Újpest 4-5 (Pál 25., 30., 63., 67. ill. Vasziljevics 55., 72., 74. – az első és a harmadik büntetőből, Korcsmár 69., Vaskó 87.)

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.
Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.