Foci

Koeman Madridban látta a Vadócz gólját

Erwin Koeman, a magyar válogatott szövetségi kapitányának legújabb blogbejegyzése.

Erwin Komen az mlsz.hu-n vezetett blogjában azt írja, nagyszerű volt élőben látni, hogy egy magyar játékos jól teljesít a Real Madrid otthonául szolgáló Santiago Bernabéu stadionban. Szövetségi edzőnk azt is hozzátette, számára nem teljesen világos, hogy José Antonio Camachónak, az Osasuna trénerének milyen tervei vannak a középpályással, ugyanis honfitársunk tőle szokatlanabb, támadó szerepkörben játszott.

„Hol játszik, hol nem, és a posztja is váltakozik. Ezzel együtt nagyon örülök, hogy láthattam játszani, és nem fölöslegesen utaztam Madridba. Azt mondhatom, nagyszerűen teljesített a világ egyik élcsapata ellen” – írja Erwin Koeman.

Fülöp Márton manchesteri szereplésének is kimondottan örül a kapitány, mivel szerinte a válogatottnak szüksége van azokra a kapusokra, akik „játékban vannak”.

Erwin Koeman a Ferencváros – Újpest találkozóról úgy gondolja, ilyen meccsekre van szüksége a játékosoknak és a magyar labdarúgásnak. A holland már nagyon várja a Debrecen – Videoton bajnokit, melyet a helyszínen tekint meg.

„Ez a két csapat fej-fej mellett halad a bajnoki címért, így van remény egy kiélezett, jó értelemben kemény mérkőzésre, a csapatok pozitív, győzelemre törő hozzáállására. Az ilyen találkozók emelhetik a magyar bajnokság értékét”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik