Foci

Piqué bízik a Barcelona 12. játékosában

Gerard Piqué, a Barcelona védője szerint a Camp Nou közönségének kulcsszerepe lesz az Inter elleni BL-elődöntő visszavágóján.

A korábban a Manchester Unitedben és kölcsönben a Zaragozában is megfordult játékos úgy véli, a várhatóan 100 ezer fős közönség segítségével sikerülhet csapatának ledolgoznia a Milánóban összeszedett kétgólos hátrányát.

“Olyannak szeretném látni a Camp Nou-t, mint még soha azelőtt, és azt akarom, hogy az Inter futballistái gyűlöljék a munkájukat kilencven percen át” – mondta Gerard Piqué, aki azt is elárulta, azt tapasztalja, hogy a szurkolók bíznak a bravúrban.

“Nem emlékszem arra, hogy a rajongóik ilyen biztosak lettek volna korábban abban, hogy képesek vagyunk megfelelni az adott feladatnak. Az utóbbi évek legfontosabb mérkőzése következik” – tette hozzá Piqué, aki ismét farkasszemet nézhet barátaival Samuel Eto’óval és Diego Militóval.

Az Inter „támadóegysége” az előző 13 mérkőzésén mindig szerzett legalább egy gólt, az utolsó három fellépésén nyolcat. „Éppen ezért gólt kell lőnünk, amennyit csak lehet, mivel az Inter is bármikor betalálhat” – reagált a fentiekre Piqué.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik