Foci

Altafini: Juve, virítsd a lóvét!

A Juventus legendás játékosa szerint, ha a Liverpool szakvezetője igent mond a torinóiaknak, keretfrissítésre is szükség lesz.

A Juventus egykori klasszisa, Jose Altafini úgy véli, a Juventus vezetősége az összes aduját kiteregeti majd ahhoz, hogy magához édesgesse a spanyol szakembert. A brazil-olasz szerint Rafa Benítez minden bizonnyal Torinóban köt ki annak ellenére, hogy a spanyol ügynöke, Manuel Garcia Quillon cáfolta az olaszokkal kötött megállapodást.

A pályafutása alatt a Milan, a Napoli és a Juventus mezét viselő Altafini állítja, az olasz egyesület lépéskényszerbe került, hisz az új szakvezető mellé kötelező a remek játékoskeret, így a hangoztatott csapaterősítés nem odázható el.

„A Juventus komoly kiadásokkal számolhat, ha sikerül megszerezni Benítezt” – vélte a Serie A harmadik legjobb gólvágója (216 találat) a Tuttipazziperlajuve rádióadásban. „Az edző elárulta, hogy egyeztet a liverpooli vezetőkkel, azaz a Juventus szándékai a lehető legkomolyabbak. Attól a pillanattól fogva, hogy Benítez átveszi a stafétát, a klubnak virítania kell. Ha veszünk egy új autót, abba üzemanyag is dukál.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik