Foci

Olaszországban keresgél a Bayern

A Bundesliga-cím felé robogó bajorok nyáron erősítenék a hátsó alakzatukat – újabb hátvéd neve merült fel velük kapcsolatban. Ezúttal a Genoa hívei aggódhatnak.

A Bild szerint a Bayern München játékos-ügynökei figyelemmel kísérik a Genoa 23 esztendős hátvédjét, Domenico Criscitót. A futballista jelenleg a genovaiak és a Juventus közös tulajdonában van, a németek dolgát nehezíti, hogy az Inter is érdeklődik a szélsőhátvéd iránt.

Olaszországi sajtóhírek szerint az Inter reggel ajánlattal jelentkezett a játékos ügynökénél, de ezt Sandro Gedda, a fiatal futballista tanácsadója tagadta. A Bayernnek edig nem volt szerencséje az olasz védőkkel, hisz Massimo Oddo nem sok vizet zavart az Allianz Arenában, de egy másik világbajnok, Cristian Zaccardo sem tudott érvényesülni a Bundesligában, őt a Wolfsburgtól tanácsolták el.

Szintén a bajorokkal kapcsolatos hír, hogy a madridi AS értesülései szerint Franck Ribéry ügyében újabb közeledő lépések történtek a Barcelona és a Bayern között. A katalánok készek Bojan Krkicet és 30 millió eurót csereértékként Münchenbe küldeni, a francia szélső állítólag tíz napon belül dönt, hogy hol folytatja – a spanyol sportlappal ellentétben a német portálok úgy tudják, Ribéry marad a bajor fővárosban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik