Foci

Németh Krisztián marad Athénban?

Németh Krisztián játékával meggyőzte az AEK elnökét, aki szeretné megtartania magyar játékost, de ehhez legelőbb a Liverpoollal kell egyezségre jutnia.

Az AEK Athén első embere, Sztavrosz Adamidisz azt szeretné, hogy Németh Krisztián a következő szezonban is a csapatában szerepeljen.

A 21 éves magyar csatár 2007 óta a Liverpool alkalmazásában áll, ám az angol klub csak tartalékok között számított volna rá ebben az évadban, ezért kölcsönadta az görög bajnokságban jelenleg negyedik AEK-nek.

“Az új elnök nekem is elmondta, nagyon szeretne megtartani, éppen ezért Liverpoolba utazik tárgyalni az ügyben. Ha a két klub megállapodik egymással, akkor én is egyeztetek az AEK-kal, és majd eldöntöm, mit tegyek. Számomra az a legfontosabb, hogy rendszeresen pályán legyek” – nyilatkozta az U20-as vb-bronzérmes csatár, aki 12 mérkőzésen három gólt szerzett az athéni együttesben.

Németh megjegyezte, jól érzi magát a görög fővárosban, de maradásának az az alapfeltétele, hogy az AEK Athén és a Liverpool egyezségre jusson az ügyében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik