Foci

McStay: sokat tanultam Újpesten

A távozó tréner köszönetet mondott a szurkolóknak is, miközben a skót média éhező újpesti játékosokról cikkezik.

Az egyik szigetországi lap, az Evening Times jelentetett meg egy cikket az Újpest kispadjáról vasárnap távozó Willie McStay-jel, aki elmondta, sokat tanult a fővárosi csapatnál, melyeket később pályája során szeretne kamatoztatni. Emellett a szurkolóknak is köszöntet nyilvánított, akik elmondása szerint mindvégig támogatták.

Mindeközben egy skót újság hétfőn megpendítette, hogy McStay, aki korábban a Celtic utánpótlásában dolgozott könnyen a felnőtt csapat másodedzője lehet. A Daily Record az Újpestre is kitért, egy bennfentesre hivatkozva arról számolt be, hogy „Újpesten kifogytak a pénzből, néhány játékos azt tervezi eladja az autóját, hogy ételt tudjon venni családjának”.

Az Újpest részéről Kovács Zoltán reagált a felvetésre a klub honlapján:

„Én is olvastam az említett cikket. Klubhoz közeli források egy skót újságban… Nyilván nem én nyilatkoztam… Az igaz, hogy vannak nehézségeink, de az nem, hogy hónapok óta nem volt fizetés. Nyugodtan meg lehet kérdezni a játékosokat. Az autó eladásáról szóló történet hazugság. Amennyire én tudom, egy játékosunk gondolkodik azon, hogy eladja autóját, de neki nincs családja. Meg kell jegyeznem, hogy február végén és március végén is volt fizetés”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik