Foci

Kiemelt kockázatú az Újpest-FTC mérkőzés

Biztonsági szempontból kiemelt kockázatú a labdarúgó Ligakupa Újpest-Ferencváros mérkőzése, ezért belső rendőri biztosítás is lesz a szerdai találkozón.

A rendező Újpest FC honlapja szerint a klub “a IV. kerületi kapitánysággal együttműködve fokozottan ügyel majd a mérkőzés zavartalan lebonyolítására, a szigorított ruházatátvizsgálástól kezdve a stadionból történő kiléptetésig bezárólag”, s az összecsapás alatt belső kordon választja majd el a játékteret a nézőtértől.

Az Újpest-szurkolók kizárólag a Mildenberger utca felől léphetnek be a stadion területére, a Megyeri úti főkapunál csak VIP-, sajtó- és teherbeléptetés zajlik. A vendégszurkolók beléptetése a Megyeri úti vendégbejáraton keresztül történik.

A mérkőzésen a Tribün és az A terasz jobb oldala, továbbá a D lelátó lesz megnyitva. A találkozóra a tavaszi szezonra váltott bérletek is érvényesek: a B teraszra szóló bérletekkel az A teraszon, míg az A teraszra szólókkal a Tribünön lehet helyet foglalni.

Az Újpest FC 18 órától játszik a Ferencvárossal a Ligakupa középdöntőjének 5. fordulójában. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint – amint az a rendező klub honlapján olvasható – a Megyeri utat a Váci út és az Irányi Dániel utca között teljes szélességében lezárják szerda 15:30 és 20:30 óra között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik