Foci

Gallas Párizsba vagy Rómába költözhet

Lejár a szerződése az Arsenalnál, és Wenger csak akkor hosszabbíthat vele, ha kevesebb fizetéssel is beéri.

Az Arsenal védőjének az idény végén lejár a szerződése a londoniaknál, így ha nyáron nem tud megegyezni a folytatásról az ágyúsokkal, szabadon igazolhatóvá válik. A rutinos francia válogatott labdarúgót a jelenleg a Románál edzősködő Claudio Ranieri is szívesen látná csapatánál. Ranieri 2002-ben a Chelsea menedzsereként szerződtette le Gallast az Olympique Marseille-től.

Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger szeretné elérni a klubvezetőknél, hogy szokásával ellentétben a csapat ne csak egyéves szerződést ajánljon 30 évesnél idősebb labdarúgójának, ám ezért cserébe Gallasnak valószínűleg le kellene mondania 80 ezer fontos heti fizetése egy részéről, ez esetben Wenger 2012-ig meghosszabbítaná a játékos szerződését.

Mivel a felek állítólag hónapok óta egyezkednek eredménytelenül, időközben a francia főváros csapata, PSG is bejelentkezett Gallasért, és a Le Parisien információ szerint a PSG képviselője találkozott is a vádlisérüléséből lábadozó játékossal. A párizsi klub ugyan biztosan nem lesz képes garantálni Gallas jelenlegi fizetését, de vezetői bíznak abban, hogy egy francia élcsapat hívása megfelelő vonzerővel bír majd az egykori Marseille-játékos számára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik