Sport

„Van pár befejezetlen ügyem Veszprémben” – Pálmarsson visszatért

Tom Weller / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Tom Weller / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Aron Pálmarsson visszatért Veszprémbe, adta hírül a magyar csapat, a hivatalos oldalán. Az izlandi játékos 2026 nyaráig írt alá.

Van pár befejezetlen ügyem Veszprémben, amit el kell rendeznem. A klub most adott egy lehetőséget, hogy ezeket elintézzem. Motiváltan várom, és mindent meg fogok tenni azért, hogy támogassam a csapatot az előttünk álló célok elérésében

– üzente a drukkereknek az irányítóként és átlövőként is bevethető játékos.

Már akkor felmerült a 34 éves Pálmarsson megszerzése, amikor a Veszprém legutóbbi Bajnokok Ligája-mérkőzésén megsérült Jehia el-Dera, aki kihagyja a szezon további részét. Az izlandi 2015 és 2017 között, két szezonon keresztül már játszott Veszprémben, majd a közvélemény előtt máig nem tisztázott, viharos körülmények között távozott. 2017-ben, pont a Xavi Pascual által irányított Barcelonához igazolt, ahol négy szezont húzott le. 2021-ben elment a dán Aalborghoz, ahová három évre írt alá, de két év után hazatért nevelőegyesületéhez, az izlandi FH Hafnarfjarðarhoz. Most pedig ismét együtt dolgozhat Pascuallal, csak már Veszprémben.

Kapcsolódó
Hivatalos: Csődöt jelentett a Vipers Kristiansand kézilabdacsapat
Véget ért a háromszoros Bajnokok Ligája-győztes klub szezonja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik