Sport

Pálmarsson visszatér a Veszprém kézilabdacsapatához?

MARIUS BECKER / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Aron Palmarsson korábban már játszott Veszprémben
MARIUS BECKER / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Aron Palmarsson korábban már játszott Veszprémben
Az izlandi irányító, Aron Pálmarsson visszatér a bajnoki címvédő Veszprém HC férfi kézilabdacsapatához a Handball-Planet.com szakportál csütörtöki értesülése szerint. A 34 éves sportoló szerződése a mostani idény végéig szól majd a bakonyiaknál.

Pálmarsson 2015 és 2017 között a bajnokságot és a Magyar Kupát két-két alkalommal, a SEHA Ligát egyszer nyerte meg veszprémi színekben, a Bajnokok Ligájában pedig ezüstérmes volt.

A tapasztalt irányító a közvélemény előtt a mai napig nem tisztázott viharos körülmények között távozott a klubtól. Azóta volt a Barcelona játékosa – ahol a Veszprém jelenlegi vezetőedzőjével, Xavier Pascuallal dolgozott együtt –, majd a dán Aalborgot erősítette, jelenleg pedig szülővárosa és nevelőegyesülete, a Hafnarfjördur színeiben szerepel.

A hírről az izlandi Morgunbladid is beszámolt.

Csütörtökön további magyar vonatkozású sajtóértesülések is napvilágot láttak a sportágban. Egyrészt a HSV Hamburg magyar válogatott jobbátlövője, Ilic Zoran iránt a Veszprémen kívül a lengyel bajnok és kupagyőztes Orlen Wisla Plock, valamint a francia Montpellier HB is érdeklődik, másrészt a Szeged jövő nyáron leigazolja az Aalborg norvég válogatott balszélsőjét, Sebastian Bartholdot a Handball-Base, valamint a Rygtebors információi szerint.

Kapcsolódó
Nehezen nyert, kulcsembert veszített a veszprémi kézicsapat a BL-ben
A BL-ben összejött az újabb siker, de Jehia el-Derára lehet, hosszabb kihagyás vár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik