Sport

Közös szurkolás baráti áron

Nálunk, az ALDI-nál a jó dolgok mindig együtt járnak, mint a közös gólöröm és az alacsony árak!

Szurkoljunk együtt otthon!

A barátokkal, családdal való közös szurkolás, meccsnézés a focirajongók számára biztos, hogy a nyár legszebb pillanatait jelentik. Ehhez az élményhez mi is szeretnénk hozzájárulni, ezért most választékunkban minden megtalálható, ami az Európa-bajnokság meccseinek megéléshez szükséges. Legyen szó különleges péksüteményekről, grillezni- és ropogtatnivalókról vagy különböző italokról – mindezt a tőlünk megszokott szuper minőségben és szuper áron kínáljuk.

Saját márkás termékcsaládjainkból többek között BBQ marinált húsok, sütnivaló kolbászok, grillrácsra való sajtok, a kész fogásokhoz remek BBQ szószok, és a köretekhez tökéletesen passzoló WONNEMEYER salátaöntetek közül választhatnak, pénztárcabarát áron. Szenzációs szezonális grillkínálatunkból rövid idő alatt ízletes falatokat tálalhatnak, utána már csak a meccsre kell figyelni.

A grillezett fogások mellé kínálhatják a nálunk, „Az Év Friss Pékáru Kereskedője 2024” cím nyertesénél kapható focilabdamintás Bajor bucit, desszertként pedig asztalra kerülhet Hajrá Magyarok! fánkunk, aminek fehér cukormázbevonatát piros és zöld cukorszórással varázsoljuk nemzeti színűvé. Ha pedig valamilyen italra vagy egy kis ropogtatnivalóra vágynak, akkor is érdemes átnézni aktuális választékunkat.

Drukkoljunk együtt több száz emberrel!

Mivel az ALDI mindig szívesen támogatja a közösségi élményeket, így az Európa-bajnokság alatt is találkozhatnak velünk, közösen biztathatjuk győzelemre kedvenc csapatainkat. Június 14-től a döntőig együtt szurkolhatunk Budapesten, a belvárosi Szabadság téren, ahol a meccseket kényelmes ülőpárnáinkról követhetik a kivetítőn, amihez hoszteszeink némi ropogtatnivalót is kínálnak. Ha pedig a helyszínen regisztrálnak az ALDI online bevásárlás hírlevelére, akkor 2000 forintos ajándék kuponunkkal próbálhatja ki minden új feliratkozónk az online bevásárlást az ALDI-ból a shop.aldi.hu-n keresztül. Az online bevásárlás szolgáltatást partnerünk, a ROKSH nyújtja. A részletekről érdeklődjenek hoszteszeinknél.

 

Jó dolgok a szurkoláshoz is, ALDI-áron.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik