Sport

Tóth Tímea: 2-3 héten át végigzokogtam a foglalkozásokat

Tóth Tímea a 208-as pekingi olimpia Dél-Korea elleni bronzmérkőzése után Fotó: PHILIPPE DESMAZES / AFP
Tóth Tímea a 208-as pekingi olimpia Dél-Korea elleni bronzmérkőzése után Fotó: PHILIPPE DESMAZES / AFP

Tóth Tímea megrendítő interjút adott az RTL Fókusz című műsorának. A 155-szörös válogatott kézilabdázó a pályafutása befejezése okairól, a rengeteg műtétjéről, az elmúlt évtized nehézségeiről, például a 25 hetesen született első kisfia öt évvel ezelőtti elvesztéséről, a gyászfeldolgozásról, a mellrákjáról, a kemoterápia alatti kopaszon-turbánban történő Sport tv-s műsorvezetésről, és az idei év öröméről mesélt, arról, hogy lombikprogram segítségével mércius– 14-én komplikációmentesen egészséges kislánya született.

Amikor rákos lettem, azalatt gyászoltam el Lacikát, merthogy addig nem volt sajnos elgyászolva. Lehet, hogy előbb kellett volna szakemberhez fordulni. Így amikor onkopszichológushoz jártam, vele 2-3 héten át Lacikáról beszélgettünk és akkor végig zokogtam a foglalkozásokat. Úgy gondolom, ott lett elgyászolva és így sokkal jobban tudunk visszagondolni rá

–mesélte a korábbi kiváló átlövő, aki már a jelenben él, és szerinte újszülött kislánya, Lili ellátása, 0-24 órás nevelése nagyobb kihívás, mint élsportolónak lenni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik