Sport

Szurkoljunk együtt a magyar csapatnak!

Nálunk, az ALDI-nál a jó dolgok a drukkolás közben is együtt járnak, mint a közös gólöröm és az alacsony árak.

Közösségi futballélmény az ALDI-val

Régóta elkötelezettek vagyunk a sportrendezvények mellett, és a közösségi élményeket is szívesen támogatjuk. Most, a Európa-bajnokság ideje alatt, június 14-től egészen július 14-ig Budapesten, a belvárosi Szabadság téren kialakított szurkolói arénában találkozhatnak velünk. Kényelmes ülőpárnáinkról követhetik a kivetítőn a meccseket, amihez hoszteszeink még egy kis ropogtatnivalót is biztosítanak. Ha pedig a helyszínen regisztrálnak az ALDI online bevásárlás hírlevelére, akkor 2000 forintos ajándék kuponunkkal próbálhatja ki minden új feliratkozónk az online bevásárlást az ALDI-ból a shop.aldi.hu-n keresztül. Az online bevásárlás szolgáltatást partnerünk, a ROKSH nyújtja. A részletekről érdeklődjenek hoszteszeinknél.

Jó dolgok a szurkoláshoz is ALDI-áron

Széles snackkínálatunkban mindent megtalálhatnak, ami a közös szurkoláshoz elengedhetetlen. Június 13. és 15. között is számos kedvelt, saját márkás termékünket kínáljuk akciós áron, többek között SNACK FUN Héjában sült burgonyachipseinket, háromféle ízben. A vegánok számára a SNACK FUN Lencsechipset ajánljuk, szintén többféle változatban, amelynek csomagját most 499 forint helyett, 30% kedvezménnyel, csupán 349 forintért vásárolhatnak meg. A ropogtatnivalók közül, a chipsek mellett, természetesen különféle magvakat, magkeverékeket is választhatnak, így például a SNACK FUN Földimogyorót, amit most 30% árengedménnyel, 899 forintért kínálunk vagy a HAPPY HARVEST Diákcsemegét.

Focis finomságok

A Európa-bajnokság teljes ideje alatt „Azon melegében” látványpékségünkben is különleges, az eseményre szabott finomságokkal várjuk a sportrajongókat. A frissen és helyben sütött péksütemények között ott kínálja magát a focilabdamintás Bajor buci, amely kitűnő szendvicsalap, és az édes ízekre vágyóknak a Donut Hajrá Magyarok! fánk, amelynek fehér cukormázbevonatát piros és zöld cukorszórással varázsoljuk nemzetiszínűvé.

Nálunk, az ALDI-nál a jó dolgok a szurkolás közben is együtt járnak!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik