Sport

„Hálás vagyok a klubnak, amiért továbbra is, a sérülésem után is bízik bennem” – hosszabbított olimpiai bajnok kézisével a Fradi

Krizsán Csaba / MTI
Krizsán Csaba / MTI

Meghosszabbította olimpiai bajnok kézilabdázója, Béatrice Edwige szerződését a bajnok és kupagyőztes FTC-Rail Cargo Hungaria női csapata.

A Fradi honlapjának hétfői beszámolója emlékeztetett arra, hogy a 35 éves védőspecialista beálló a 2021/22-es idényben a Rosztov-Dontól előbb kölcsönbe érkezett a Népligetbe, majd a magyar csapat véglegesen szerződtette őt.

A francia játékos aztán 2022 októberében súlyos sérülést szenvedett, de a visszatérés után ismét kulcsszerepet vállalt az FTC sikereiben.

Boldog és büszke vagyok, hogy ennek a fantasztikus klubnak és csapatnak a része lehetek. Egy igazi hullámvasút volt számomra a mögöttünk hagyott idény, de hálás vagyok a klubnak, amiért továbbra is, a sérülésem után is bízik bennem.

Azt várom a következő idénytől, hogy az új játékosokkal kiegészülve is megőrizzük az értékeinket: a küzdőszellemet, és hogy soha nem adjuk fel” – mondta a klubhonlapnak Edwige.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik