Sport

Mike Tyson egy repülőúton lett rosszul

Cooper Neill / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Mike Tyson és Jake Paul a májusi sajtótájékoztatón
Cooper Neill / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Mike Tyson és Jake Paul a májusi sajtótájékoztatón
Kisebb riadalmat okozott az egykori nehézsúlyú profiboksz-világbajnok Mike Tyson, aki a hírek szerint rosszul lett egy Miamiból Los Angelesbe tartó járaton, és az ápolása miatt az utasok közel félórán át nem hagyhatták el a gépet.

Az In Touch Weekly szerint az utasok a leszállás után 25 perccel szállhattak csak ki a gépből, hogy a mentősök elláthassák Tysont.

„Szerencsére Tyson úr remekül van” – írta a sportoló menedzsmentje e-mailben a New York Postnak.

A leszállás előtt 30 perccel fellángoló fekély miatt hányingerre és szédülésre panaszkodott. Hálás köszönet az orvosi személyzetnek a segítségért.

Tyson július 20-án, az arlingtoni AT&T Stadionban a youtuberből profi bunyós karrierbe kezdő Jake Paul ellen lép ringbe. A korábbi világbajnok azt mondta, annyira komolyan veszi a felkészülést, hogy a siker érdekében lemond a szexről és a marihuánáról.

„Két és fél hete nem dohányzom, két és fél hete nem szexeltem” – nyilatkozta a 2005-ben visszavonult klasszis, aki azóta csak egyszer bokszolt: 2020-ban Roy Jones Jr. ellen egy bemutató keretében.

Paul azzal dicsekedett, hogy a Netflix által közvetített meccsel végleg véget vet Tyson karrierjének.

Mike érezni fogja az erőmet, én leszek az, aki elaltatom örökre ezt az öregembert

– mondta.

Paul legutóbb februárban lépett szorítóba, akkor az első menetben kiütötte Ryan Bourlandot, ezzel 9-1-re javította rekordját. Eddigi egyedüli vereségét Tommy Furytól, Tyson Fury féltestvérétől szenvedte el még 2023 februárjában.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik